Trouwkaarten en huwelijkskaarten

Persoonlijke, eigentijdse trouwkaarten op maat, daarvoor kun je terecht bij Hip in Beeld. Jullie gaan binnenkort trouwen (of gaan deze dag na zoveel jaar weer herbeleven) en dat wordt natuurlijk de mooiste bruiloft allertijden. Hiervoor moet veel geregeld worden. Bij deze mooie dag hoort natuurlijk ook een bijzondere trouwkaart. Je kunt kiezen voor een kaart via een kaartenwebsite of je kunt kiezen voor een eigen kaart, speciaal voor jullie (met liefde) gemaakt.
Wij hebben de ervaring dat een speciaal ontworpen kaart zoveel meerwaarde heeft. Wij geloven in de kracht van het samenspel van beeld (foto) en ontwerp (kaart).
Daarnaast kunnen wij nog meer zorg uit handen nemen, denk hierbij aan bedankkaarten, routebeschrijvingen, cadeaukaartjes en nog veel meer.

En maak het sprookje compleet met een leuke LOVESHOOT.
Of nog een beetje later…. een zwangerschapsfotoreportage of een gezinsfotoreportage ;-) Zoals je kunt lezen, wij bieden u een ruim pakket aan. Hieronder vind je de mogelijkheden wat betreft het ontwerpen van kaarten.
Alvast gefeliciteerd en wij horen graag van je!

Basispakket kaarten ontwerp: € 115,- *

Dit pakket bestaat uit:

  • Een intakegesprek
  • Het ontwerp
  • Het ontwerp op CD

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij alle zorg uit handen nemen en ook het drukken voor je verzorgen. Als tijdens de intake blijkt dat je dat wilt dan krijgt je van ons een offerte op maat.

Geboortekaartjes

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! En dus op zoek naar vrolijke, hippe, persoonlijke geboortekaartjes. Dan ben je bij Hip in Beeld aan het juiste adres. Wij maken originele, eigen, op maat gemaakte kaarten.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens ons intakegesprek gaan we samen op zoek naar jullie wensen. Heb je zelf ideeën voor een kaartje dan is dat fijn. Hier borduren we dan tijdens ons eerste gesprek op verder. Maar mochten jullie er nog blanco in staan dan bedenken we samen een creatief geboortjekaartje. Alles kan. Een grafische kaart, een kaart met eigen foto’s (mits deze geschikt zijn qua formaat en beeld) of tekeningen. Daarnaast kunnen wij ook de fotografie verzorgen.

Na dit eerste gesprek gaan wij aan het ontwerpen. Via de mail krijgen jullie dan een paar voorstellen. We horen vervolgens graag op welke kaart jullie keuze is gevallen en of er nog aanpassingen nodig zijn.

Basispakket geboortekaartjes: € 115,- *

Dit pakket bestaat uit:

  • Een intakegesprek
  • Het ontwerp
  • Het ontwerp op CD

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij alle zorg uit handen nemen en ook het drukken voor jullie verzorgen. Dit is ook wat wij adviseren, want in de dagen na de bevalling moeten jullie vooral bezig zijn met de kleine. En je niet druk maken over de geboortekaartjes. Als tijdens de intake blijkt dat jullie dat graag willen, dan maken we een offerte op maat.

Uitnodigingen

Verhuiskaarten – Kerstkaarten – Verjaardagsfeesten – Communiekaarten – Valentijnskaarten – Kinderfeestjes

Feestjes! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken voor ieder feest of gelegenheid een unieke kaart. Een speciaal op maat ontworpen kaart wordt door ons al gemaakt voor € 105,-*. Neem gerust contact met ons op dan kunnen we met elkaar kennismaken tijdens een intakegesprek. Tijdens zo’n gesprek bespreken we jullie wensen en bekijken we de mogelijkheden.

* = prijs voor particulieren inclusief 21% btw