Babyfotografie

Je baby, dreumes of peuter spontaan én leuk op de foto krijgen is een hele opgave. Daar weten wij alles van. Denk je nét een mooi plaatje te schieten…. bedenkt je kind juist te stoppen met die leuke actie…. Wat babyfotografie zo lastig maakt, is dat je met de camera (techniek) bezig bent en je oog gericht houdt op je kind (creativiteit en veiligheid).

Wanneer je door ons babyfoto’s laat maken kunt jij je richten op je baby, dreumes of peuter. Wij houden ons bezig met de techniek en de creativiteit. Voor dit laatste hebben wij wel een beetje jouw hulp nodig. Het afleiden van je kind voor nét die ene mooie foto. Of om net even over je baby’s rugje te strelen om hem of haar rustig te krijgen zodat wij misschien toch die ene traan kunnen vastleggen…. ;-)

We hebben twee pakketten samengesteld voor babyfotografie. Je kunt hieruit zelf een keuze maken wat het beste bij je past.

Basispakket babyfotografie: € 115,- *

Dit pakket bestaat uit:

  • Een intakegesprek
  • Fotoreportage van ongeveer 45 minuten op één locatie in of rond het huis
  • Via ‘mijn Hip in Beeld’ kiest u 25 foto’s. Deze foto’s zetten wij in een hoge resolutie op USB.

Uitgebreid pakket: € 155,- *

Dit pakket bestaat uit:

  • Een intakegesprek
  • Fotoreportage van ongeveer 90 minuten op meerdere locaties in of rond het huis
  • Via ‘mijn Hip in Beeld’ kiest u 40 foto’s. Deze foto’s zetten wij in een hoge resolutie op USB.

De prijzen van de pakketten zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km rondom Vught. Daarbuiten rekenen wij € 0,35 per km.
* prijs voor particulieren inclusief 21% btw.